پاسخ به نقدهایی پیرامون یک تصمیم سندیکایی
از: کاظم فرج الهی
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در بهمن ماه گذشته طی نامه ای به ITF
( فدراسیون جهانی کارگران حمل و نقل ) اعلام کرد از این تاریخ منصور اسالو دیگر در این سندیکا هیچ گونۀ سمت و مسئولیتی ندارد و به همین دلیل سندیکا در این نامه ازITF که تا این زمان این عضو خود و رهبر سندیکایی زندانی را بطور همه جانبه مورد حمایت قرار داده بود خواستار قطع این حمایت ها و ارتباطات می شود .
ادامه مطلب ...چرا کارگران به نمایندگان«تشکل های رسمی کارگری» گوش نمی دهند؟
( بخش اول)
درهشتم اسفند 1391 مصاحبه ای از سوی خبرگزاری ایلنا باسران تشکل های کارگری منتشرشد .ایلنا قبل از آنکه مشروح تفصیلی این مصاحبه را به معرض دید خوانندگان خود قرار دهد مهمترین مطالب این پرشس و پاسخ را آورده است. با خواندن این مصاحبه و بخش دوم آن در روز نهم اسفند ماه بر آن شدم با تکیه بر مهمترین مطالب و با استناد به موضوعات متفاوتی که از سوی سران دو سازمان رسمی( کانون عالی شوراهای اسلامی و کانون عالی انجمن های صنفی ) مواضع این دو سازمان را نقد کنم . پیش از هرچیز لازم به یادآوری است که شوراهای اسلامی کار و به تبع آن کانون های مربوطه به دلیل تعریف شان در قانون و ماهیت مشارکتی برخاسته از آن تعریف سازمان کارگری نبوده و متاسفانه سال های زیادی به دلیل اشکالاتی که در فصل ششم قانون کار وجود دارد به عنوان تشکل کارفرمایی جایکاه تشکل های واقعی ، مستقل و آزاد کارگران را غصب کرده است . در مورد کانون عالی انجمنهای صنفی هم ازبدو تشکیل مواردی نقد ها ونظریاتی داشته ام که در همین صفحه(کار در ایران)در دسترس خوانندگانست .
ادامه مطلب ...
مطلبی که در زیر می آید از جمله تولیداتی است که به کوشش کسانی تحت عنوان «نشرکارگری ما» انتشار یافته است. از آنجا که این مطلب به عنوان میز گرد پیرامون تشکل های کارگری انتشار یافته و در مقدمه آن تلاش کرده است به برخی از مهمترین مبانی نظری تشکل یابی کارگران بپردازد، برای ارج نهادن به این کوشش و کوشندگان آن این میز گرد در این صفحه بازتاب یافته است . امید آنکه این کوشش های ارجمند هرچه پر بار تر استمرار یابد.
برگرفته از: نشر کارگری «ما» آذر 1391
http://ma-nashr.blogspot.com
«میزگرد پیرامون «تشکلهای کارگری»
ادامه مطلب ...