برنامه ششم توسعه برنامه سرکوب دستمزد ها،حراج فوق العاده نیروی کار و بی اعتباری قانون کار و تامین اجتماعی است!
"دولت _کارگران و چالش های پیش رو در شرایط پس از تحریم"
"بخش دوم"
پس از پذیرش برجام آنچه بیشتر مورد توجه جدی کارگران و روشنفکران این طبقه برزگ اجتماعی قرارگرفته است عمدتا سه موضوع را در برمی گیرد: یکم موضوع بحران بیکاری و مخاطرات جدی و آسیب های ناگزیر آن در زندگی کارگران و دوم چکونگی وضعیت دستمزدها و تاثیر آن بر معیشت خانوار های کارگری و سوم چگونگی امکانیابی چانه زنی موثر از طریق نمایندگان واقعی کارگران در سازمان های کارگری برای بهبود شرایط کار و زندگی وبالا رفتن نرخ مشارکت موثر کارگران در زندگی اجتماعی.
در مورد سوم عبور از شرایط کنونیِ بی سازمانی کارگران که شرط لازم و قطعی آن پذیرش بلا شرط مقاوله نامه ی بین المللی در باره حق آزادی تشکل (مقاوله نامه 87 سازمان بین المللی کار ) است که از گذشته های دور از جانب دولت های پیشین آگاهانه به کنار گذاشته شده است و دولت یازدهم نیز تا کنون ازپذیرش آن سرباز زده است. ادامه مطلب ...توصیه هایی کوتاه اما مهم به نشریه کارگری «ما»
اگر کارگران را باور کنیم تازه در خانه اول نسشته ایم!
نشریه کارگری «ما» با برگزاری میز گرد هایی در باره موضوعات مبتلابه جنبش کارگری و عمدتا در باره امر سازمانیابی کارگران تلاش می کند راه و یا راه های دیگری را غیر از آنچه تا کنون پیش پای فعالان کارگری بوده است، بیابد. ضمن ارج نهادن به این تلاش صادقانه ضرورت دارد به نقد بیان مکرر این آسیب شناسی و اینکه چرا راه برون رفت از این شرایط چشم اندازی را در گفتگوی این دوستان نشان نمی دهد؛ بپردازیم
آخرین میز گرد نشریه «ما» عمدتا به این موضوعات می پردازد :
1- تاریخ فعالیت های کارگری پس از انقلاب
2- اندیشه و عملکرد نیروهای متفاوت در جنبش کارگری در این تاریخ
3- نبود الگو های سازمانی مورد توافق در بین فعالان و روشنفکران کارگری در این تاریخ
4- خود محوری (نوعی سکتاریسم) در نزد نیروهای میدانی و نبود توافق بر سر همکاری های مشترک کوتاه مدت (کار پروژه ای)
البته شرایط نامطلوب ناشی از نبود آزادی های دموکراتیک در این میز گرد اخیر کمتر مورد توجه دوستان «نشر ما» قرار گرفته است . این خود به عنوان عاملی بسیار مهم در آسیب شناسی و یافتن راه های برون رفت از شرایط حاضر تاثیر گذار است .
ادامه مطلب ...